fbpx

meteo | Toamna „suflă” frig peste Moldova. Temperaturile prognozate pentru această săptămână

Faceți provizii de ceai sau cafea, pregătiți ciorapii groși și nu uitați de pulovere. Meteorologii prognozează maxime de până la +20 de grade în această săptămână, iar soarele „va deveni rușinos” și se va ascunde după nori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord se vor înregistra maxime de +18 grade ziua. Noaptea mercurul din termometre va coborî până la +3 grade, iar luni ar putea să plouă.

Cei din localitățile de la centrul țării vor avea parte de ploi luni și marți. În regiune indicele termic nu va depăși +19 grade ziua, iar noaptea se prevăd minime de +4 grade Celsius.

La sudul țării sunt prognozate temperaturi de până la +20 de grade ziua. Noapte termometrele nu vor arăta mai puțin de +5 grade. Luni va ploua cu descărcări electrice, iar marți câțiva stropi vor dansa în aer și le vor dori locuitorii din zonă o toamnă frumoasă.

Totodată, specialiștii avertizează că marți pe întreg teritoriul țării se va menține presiune atmosferică ridicată. Așadar, persoanele sensibile la schimbările meteorologice ar putea simți disconfort.

Articole asemănătoare

Back to top button