fbpx

meteo | Savurăm zilele calde și ne lăsăm sărutați de soare. Cum va fi vremea în acest weekend?

Vara cedează ușor toamnei, dar mai avem parte de câteva zile în care soarele va fi darnic și ne va săruta pe obrăjori. În acest weekend mai avem șansa să acumulăm energie pentru perioada rece care se apropie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord sunt prognozate ploi sâmbătă. Temperaturile maxime ziua vor fi de +25 grade, iar noaptea vor scădea până la +13 grade Celsius. Duminica indicele termic nu va depăși +23 de grade ziua. În perioada nocturnă maximele vor fi de +10 grade.

Locuitorii de la centru se vor bucura de cel mult +26 de grade Celsius sâmbătă ziua. Noapte termometrele nu vor arăta mai mult decât +14 grade. Duminică temperaturile diurne vor fi de cel mult +24 de grade, iar noaptea vor scădea până la +11 grade Celsius.

La sud se vor înregistra până la +27 grade sâmbătă ziua, iar în perioada nocturnă mercurul din termometre va coborî până la +15 grade. Duminică vor fi până la +25 grade ziua, iar noapte termometrele nu vor indica mai mult decât +12 grade.

Amintim că, până pe 18 septembrie în mai multe regiuni din țară rămâne valabilă avertizarea privind pericolul excepțional de incendii, iar Codul galben de secetă hidrologică a fost prelungit până pe 20 septembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button