fbpx

Zodiac chinezesc 2022: În anul „Tigrului de Apă‟ visele nebuneşti devin realitate

Al treilea animal din horoscopul chinezesc, „Tigrul de Apă‟ este asociat cu tiparul de acţiune care exclude total regula jumătăţilor de măsură. În acest an, vom asista la evenimente de amploare, cu efecte pozitive şi negative, deopotrivă, iar la nivel personal, vom cunoaşte ascensiunea rapidă şi marcantă la nivel emoţional sau declinul.

În cultura chinezească, Anul Nou debutează la 1 februarie, iar în zodiacul chinezesc sunt 12 necuvântătoare cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc. Există cinci elemente în acest horoscop: Focul, Pământul, Metalul, Apa şi Lemnul. Anul 2022 este asociat „Tigrului de Apă‟, care are loc o dată la fiecare 60 de ani.

Vezi: Previziunile astrelor pentru anul 2022: Zodiile care vor avea noroc în dragoste și carieră

Apa este elementul asociat în mod direct cu emoţiile. Vorbim despre una dintre cele mai mari forţe ale naturii, cu caracter imprevizibil. În tradiţia chinezească, acest semn zodiacal este cunoscut pentru puterea, îndrăzneala şi predilecţia pentru a face totul măreţ. Altfel spus, în 2022 câştigă cine riscă şi acţionează sau va regreta.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button