fbpx

WhatsApp nu va mai fi disponibil pe anumite telefoane Android

WhatsApp a decis retragerea suportului pentru anumite platforme mobile încă aflate în circulaţie. Decizia se rezumă de fapt la calcule simple, despre costul întreţinerii aplicaţiei VS numărul de utilizatori care încă se conectează folosind platforma respectivă, transmite go4it.ro

Potrivit informaţiilor recent actualizate în pagina de suport tehnic, WhatsApp va înceta să mai funcţioneze pe toate dispozitive Apple care folosesc versiunea Android 4.0.4, sau mai veche. Cei care folosesc astfel de telefoane vor fi împiedicaţi din a se reautentifica în contul WhatsApp sau a crea un cont nou, aplicaţia afişând mesajul ”Pentru cea mai bună experienţă, vă recomandăm să utilizaţi cea mai recentă versiune de Android disponibilă pentru telefonul dvs.”

Exceptând scenariul foarte puțin probabil în care pentru telefonul tău cu Android 4 există o versiune mai nouă de firmware care să-l readucă pe lista dispozitivelor suportate, nu vei mai putea accesa serviciile WhatsApp cu acesta.

Măsura retragerii suportului pentru dispozitive Android de generație mai veche se aplică deja pentru ultima versiune WhatsApp beta. După data de 1 noiembrie, telefoanele scoase de pe lista dispozitivelor suportate vor mai putea accesa serviciile WhatsApp folosind versiunea de aplicație deja instalată și anterior conectată la contul respectiv. Din fericire, upgrade-ul la un nou telefon nu ar trebui să pună probleme, arhiva de mesaje fiind transferată automat la noul dispozitiv.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button