fbpx

video | „Serial de dragoste braziliană”. Cum ar fi fost folosite pozele lui Usatîi de escroci din America Latină

Fotografia lui Renato Usatîi, fostul primar al orașului Bălți, a fost folosită de o bandă de brazilieni și columbieni pentru a aplica escrocherii pe WhatsApp, transmite noticias.uol.com. Potrivit sursei, o femeie de 74 de ani din São Paulo a fost sedusă în conversațiile pe WhatsApp după ce i-a răspuns „bună dimineața” și „noapte bună” falsului seducător în fiecare seară, începând cu septembrie 2022.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În total, ea a transferat 102.000 BRL (circa 367.170 de lei) în presupuse taxe către un transportator fals pentru ca bărbatul, prezentat de escroci ca un sirian care lucrează în industria construcțiilor din Europa de Est, să se poată muta în Brazilia.

Un cont WhatsApp cu o imagine publică trimite mesaje aleatorii unui număr mare de femei. Cele care răspund la mesaje sunt seduse de conversații banale. Escrocul spune că este străin și vorbește portugheză cu accent.

La un moment dat, bărbatul spune că a câștigat un bonus și că se va muta în Brazilia pentru a locui cu victima, o convinge să-și primească bagajul cu bani presupuși ascunși printr-un transportator. În continuare, femeile care se identifică ca angajate ale transportatorului cer bani pentru degajarea bagajelor. Femeia în vârstă a plătit de două ori aceste taxe. Escrocul a reapărut apoi pe WhatsApp pentru a o consola.

„Serial de dragoste braziliană cu Renato Usatii”, spune Usatîi.

Articole asemănătoare

Back to top button