fbpx

video | Pregătește cafeaua și apasă pe play: 10 filme de toamnă care te vor face să te îndrăgostești și mai mult de acest anotimp

Serile devin mai reci în septembrie și e tocmai timpul potrivit ca să prepari cafea, să te cuibărești lângă omul drag și să priviți împreună un film bun. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO a creat o listă cu 10 filme de toamnă pe care ți le recomandă. Sperăm că producțiile o să te facă să iubești și mai mult acest anotimp.

1. Far from Heaven – drama unei femei care trăiește o viață perfectă în anii ’50 și are o familie minunată. Totuși, lucrurile se schimbă atunci când își vede soțul sărutând pe altcineva și își găsește alinarea într-o prietenie neașteptată.

2. Election – un film cu și despre liceeni. O tânără candidează fără oponent la președinția consiliului elevilor, dar unul dintre profesori nu o suportă și încearcă să schimbe mersul lucrurilor. Oare îi va reuși?

3. When Harry Met Sally – Harry și Sally nu s-au gândit că se vor vedea după facultate, dar se întâlnesc din întâmplare și leagă o prietenie strânsă. Oare nu și-ar dori ambii mai mult?

4. Stepmom – După 3 ani de la divorț, eroul peliculei este pregătit să facă următorul pas cu noua sa iubită. Aceasta însă nu este acceptată de copiii lui, dar totul se schimbă atunci când fosta soție primește o veste îngrozitoare.

5. Practical Magic – povestea a două surori care s-au născut într-o familie cu puteri magice, dar au încercat să stea cât mai departe de poțiuni și vrăjitorii. Lucrurile însă se schimbă atunci când iubitul uneia dintre ele moare subit.

6. Silver Linings Playbook – protagonistul își pierde serviciul, soția și petrece o perioadă într-un spital de psihiatrie. După ce este externat, acesta vrea să-și refacă viața, dar situația lui devine și mai complicată atunci când o cunoaște pe Tiffany.

7. Dan in real life – după moartea soției sale, eroul își crește singur copiii. Lucrurile se schimbă atunci când cunoaște o femeie și se simte atras. Aceasta se află deja într-o relație, iar în scurt timp eroul află că iubitul ei este fratele lui.

8. Legends of the Fall – povestea unor frați care au o legătură strânsă până când unul dintre ei nu moare în război, iar ceilalți doi se îndrăgostesc de logodnica acestuia.

9. Garden State – un actor se întoarce în orașul natal pentru fi prezent la înmormântarea mamei sale și își întâlnește tatăl, dar și mai mulți prieteni din trecut, iar istoria mai este tensionată și de o femeie de care se simte atras, dar care minte.

10. Rushmore – un elev de liceu se îndrăgostește de o profesoară. Pentru că nu are experiență, apelează la ajutorul tatălui unui coleg pentru a o cuceri, dar prietenia lor se strică atunci când eroul află că noul lui prieten are o relație cu profesoara.

Articole asemănătoare

Back to top button