fbpx

video | Nu s-a așternut încă suficientă zăpadă pentru săniuș? Învelește-te, apasă play și vizionează șase filme de iarnă, recomandate de ZUGO

În Moldova ninge ca în povești, iar stratul de zăpadă se așterne ușor peste țară. În timp ce meteorologii promit că vom avea nămeți, ZUGO îți recomandă cinci filme pe care să le vezi cât nu a venit vremea săniușului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ai pregătit deja ceaiul, biscuiții și plapuma groasă? Atunci apasă pe play, râde cu poftă, plângi atunci când vezi momente emoționante și nu uita să își îmbrățișezi omul drag.

8 femmes

Un detectiv mai vechi, cu elemente de comedie, dramă, dar și mister. Opt femei rămân blocate într-o casă cu cadavrul unui bărbat drag (sau nu prea) lor. Acestea încearcă să afle cine e criminala și ce s-a întâmplat, dar deschid „cutiile Pandorei”.

Dacă la Crăciun am privit celebra producție sub muzica ploii, de ce să nu revedem pelicula cât fulgii roiesc după geam?!

White Reindeer

Povestea unei femei care în preajma sărbătorilor de iarnă se mută în Hawaii, își găsește soțul mort în casă și află despre el lucruri nebănuite. Cum va depăși situația și ce se va întâmpla cu eroina aflați din film.

Just Friends

Un film despre iubirea adolescentină care peste ani se transformă într-o aventură de proporții. Filmul este potrivit pentru cei care preferă comediile romantice și sunt încântați de filmele cu turnuri neașteptate.

Kiss Kiss Bang Bang

O producție „misterioasă”, potrivită celor care adoră detectivele. Eroii trebuie să afle cine este autorul unei serii de crime, iar pe lângă mistere, totul se va „învârti” și în jurul unor probleme amoroase.

Harry Potter

Probabil că, de fiecare dată când privim acest film, ninsorile de la Hogwarts ne par rupte din basme. Dacă tot ninge, ar fi frumos să mai privim a câta oară peliculele pline de magie și să vedem cum cresc și evoluează eroii principali.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button