fbpx

video, foto | Emilian Crețu, criticat pe internet după ce a cântat „Coroana Mă-tii” copiilor. Reacția actorului

Emilian Crețu se află în centrul unui nou scandal pe internet. Actorul moldovean a fost făcut cu ou și oțet în urma unui videoclip apărut pe rețelele de socializare, unde cânta la un concert în fața a zeci de copii  celebra piesă „Coroana Mă-tii”. Internauții s-au isterizat, deoarece cântecul conține un limbaj licențios și nepotrivit pentru o manifestație la care sunt prezenți și copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre asta a vorbit și artistul Alex Bureț pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat o caricatură.

„Nu știu cum acest personaj a trecut filtrul de „valori tradiționale” a moldovenilor, că este chemat să cânte „*utuț coroana mă-tii” în fața copiilor”, se arată în mesaj.

Foto: Art of Alex Buretz via Facebook

Imediat după, au început să curgă comentariile care susțin opinia artistului.

„Păi noi nu mai avem valori și lucruri frumoase despre care să cântăm… și ajung în top toate prostiile și Cuvintele necenzurate. Dar până la urmă fiecare scoate pe Gură ce are de prisos în inimă…”, a scris un internaut.

„IQ societății – cu asta nu te pui”.

„Crețu demult a trecut de la categoria “just for Fun” la categoria “p!3detului” și lumea tot sta cu gura căscată la el, păcat…”, este părerea unui alt internaut.

Totodată, au fost și mulți care nu l-au condamnat, argumentând că „fiecare ascultă ce își dorește”.

„Nu mi-a plăcut niciodată de acest comediant,dar asta nu înseamnă că trebuie să mă cert cu el .Cine dorește,admirați-l!”.

„Eu cred că el e un băiat inteligent, dar promovează ceea ce lumea vrea să vadă și să audă. Cineva ascultă Capușon, Cineva Dora, cineva Osoianu”.

„Până la urmă… fiecare părinte este responsabil de educația copilului său”.

Mai jos puteți vedea imaginile care au indignat internauții.

Emilian Crețu răspunde acuzațiilor: „Sunt ceea ce vreau. Trolilor, f**k you”

Reacția actorului nu s-a lăsat mult așteptată. Emilian Crețu a postat mai multe stories-uri pe pagina sa de Instgram în care explică că este cine vrea să fie și nu îi pasă de ce zic „trolii”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button