fbpx

video | Epidemie cu… emoții. Doi îndrăgostiți și-au jurat dragoste în stradă, într-o ceremonie oficiată de un prieten izolat la etajul patru

Se pare că, uneori, dragostea nu are limite și nicio problemă nu devine impediment atunci când iubești. Cel puțin asta transmite un gest făcut de doi tineri din New York care au decis să-și jure iubire și credință în stradă, în ciuda epidemiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reilly Jennings şi Amanda Wheeler au spus importantul „DA” pe o stradă mică din cartierul Manhattan. Iar, ca să fie grijulii cu ceilalți, căsătoria lor a fost oficiată de Matt Wilson, un prieten şi ofiţer de căsătorie autorizat, de la fereastra apartamentului său, aflat la etajul patru.

„A fost cel mai newyorkez moment şi a fost cu atât mai special pentru că l-am împărtăşit cu întreg cartierul, în vremuri atât de înfricoşătoare şi incerte. Iubesc acest oraș”, a mărturisit Jennings, pentru CNN.

Deși plănuiau să organizeze nunta în octombrie, Reilly și Amenda au decis să facă acest pas mai devreme, gândindu-se că pandemia coronavirusului s-ar putea agrava.

Îndrăgostiții obținuse licenţa de căsătorie joi, însă a doua zi au primit o notificare conform căreia oficiul care efectuează cununiile civile din New York a fost închis pe o perioadă nedeterminată. Însă, mai apoi, totul a luat întorsătură.

„După o după-amiază sumbră, unul dintre prietenii noştri ne-a trimis mesaje într-o discuţie de grup, anunţându-ne că a fost împuternicit de autorităţi să oficieze căsătorii şi că ar putea face acest lucru pentru noi. Așa că am terminat amândoi programul de lucru, ne-am îmbrăcat, am cumpărat nişte flori şi ne-am îndreptat spre apartamentul din colţ”, a povestit Jennings.

Și pentru ca totul să fie și mai original, înainte de a-i cere mâna, mirele a citit un paragraf din romanul „Dragostea în vremea holerei” al scriitorului columbian Gabriel García Márquez.

Articole asemănătoare

Back to top button