fbpx

video | Emilian Crețu, șocat de atitudinea lui Andrei Spînu: „Omul trebuie să fie om indiferent de profesie”

Emilan Crețu se arată șocat de atitudinea lui Andrei Spînu. Actorul se referă la momentul când vicepremierul se afla la Ungheni, în contextul ședinței Guvernului care a avut loc în municipiu, iar la câțiva metri de acesta un bărbat a căzut într-o gură de canalizare avariată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul care coborâse din tren, mergea pe drum, iar brusc s-a împiedicat și a căzut cu piciorul într-o rigolă de canalizare avariată. Chiar în acel moment trecea și ministrul Andrei Spînu. Acesta însă, nu a reacționat la accident.

Actorul se arată revoltat de atitudinea premierului și declară că nu înțelege cum acesta a putut fi indiferent și să nu ofere o mână de ajutor.

„Măria sa Spînu s-a uitat ca o doamnă sa asigurat că domnul nu a murit și s-a retras. Domnul Spînu așa atent cu fularul, să nu-și răcească glandele, zice: „Așa am luat țara, o să încercăm și o să ajutăm”. Din ceea ce spuneți dumneavoastră asta însemna că nu ați întins o mână de ajutor unui domn care a căzut într-o canalizație de către socialiști și comuniști? Și dacă cădea într-o bortă de pe vremea PAS-ului dumneavoastră, era să-l pupați în frunte că a căzut? Din punctul meu de vedere, până a ajuta o țară noi trebuie să fim în stare să dăm o mână de ajutor unui om simplu, comunist sau socialist nu contează, dar omul trebuie să rămână în noi”, spune Crețu.

 

Articole asemănătoare

Back to top button