fbpx

video | Conducea haotic la Botanica. Un șofer în stare avansată de ebrietate, înlăturat de la volan de către alți participanți la trafic

Un bărbat de 43 de ani, vizibil în stare de ebrietate, a fost înlăturat de la volanul unui automobil Citroen de către alți participanți la trafic, până la sosirea polițiștilor. Cazul a avut loc sâmbătă seara, la intersecția străzii Hristo Botev și a bulevardului Dacia din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul a fost îndreptat către Dispensarul Republican de Narcologie, unde, testat cu aparatul Drager, a fost descoperită o concentrație de alcool de 1,44 mlg/l în aerul expirat.

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

„Dacă ești martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunță imediat Poliția și nu fi complicele unei tragedii! Salvează viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau a unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button