fbpx

video | Anastasia Fotachi, despre relația cu Gabriel Stati: Cum s-au cunoscut, prima impresie și dacă vor avea contract matrimonial

Anastasia Fotachi a fost invitata interviului Fără Protocol cu Dorin Galben. În cadrul acestuia, modela a relatat despre relația ei cu milionarul Gabriel Stati, logodnă, când va avea loc nunta și dacă vor avea contract matrimonial. Totodată, Anastasia a vorbit despre cum s-au cunoscut și care au fost primele impresii, ce critici aude la adresa sa din cauza relației lor, dacă simte cumva diferența lor de vârstă și cum se împacă cu părinții lui Gabriel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu îl cunoșteam pe el doar așa din vorbele la alți oameni. Că Gabriel Stati are mulți bani, are club, dar eu eram încă mică, nu atrăgeam atenția. Am făcut cunoștință datorită celei mai bune prietene ale mele, care a început să lucreze ca asistentă personală la el în companie. 

Nu mi-a plăcut de el deloc. Încerca să-mi dea întrebări ca să mă ia peste picior, i-am zis prietenei mele că nu vreau să stau acolo fiindcă el pe mine mă enervează. Mi s-a părut arogant și am zis că nu mai vreau să mă văd cu acest om”, a relatat Anastasia Fotachi.

Potrivit modelei, acesteia „nu i-a trecut prin cap” că ea și Gabriel vor forma un cuplu. Totuși, în comunicare nu a simțit diferența de vârstă.

„Poate un pic sunt mai copilăroasă… Avem discuții fără nicio problemă. Ca într-o relație normală”, a spus Anastasia.

Modela a fost întrebată despre relația pe care o are cu cei trei copii al lui Gabriel Stati, care anterior a fost căsătorit.

„Avem o relație ok, foarte frumoasă. Copiii sunt plecați, doar cel mai mic învață aici. Vin la noi în ospeție, ne mai vedem în oraș. Cei mai mari sunt gemeni, au 20 de ani, fac 21”, a povestit modela.

Mai multe detalii vedeți în interviul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button