fbpx

video | Altercații și huiduieli la un concert al lui Carla’s Dreams. Cum a intervenit securitatea și explicația organizatorilor: „Ne este rușine”

Trupa Carla’s Dreams a avut parte de mai multă adrenalină la un concert susținut vineri, 1 decembrie, în orașul american Chicago. Unii fani au huiuit, iar alții s-au luat chiar la bătaie cu agenții de pază în sala de concert. Motivul ar fi fost o întârziere a evoluției pe scenă a trupei, dar și calitatea sunetului. Cu toate acestea, organizatorii susțin că, de fapt, trupa nu a întârziat, ci anunțul orei la care trupa urma să-și înceapă evoluția a fost interpretat greșit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În câteva înregistrări video plasate pe social media se vede cum unii spectatori au huiuduit și chiar au arătat gesturi obscene în adresa artiștilor, deranjați de faptul că ar fi așteptat trei ore apariția pe scenă a formației Carla’s Dreams. Unii au urcat pe scenă și, respectiv, au avut loc altercații cu agenții de pază.

Atenție, unele imagini pot fi ofensive.

 

 

„Există oameni care nu știu să respecte un artist și s-au comportat foarte urât! Ne este rușine”

Organizatorii concertului au venit cu un mesaj în care au explicat ce s-ar fi întâmplat și de ce s-au încins spiritele.

„A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 Pm noi am postat ca deschidem ușile, am anunțat ca vom avea artist local, saxobeat show si DJ în deschidere, înainte sa înceapă Carlas! Nu era nicicum posibil sa înceapă la 7 – pe Website in descrierea evenimentului este scris că concertul Carlas începe la 9.30, de aia dorim să ne cerem scuze că s-a interpretat ca și cum ei vor începe la 7! Ne pare rău ca nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o întârziere de peste jumate de oră deoarece au fost niște probleme tehnice ce nu ține de trupă sau de organizatori. Carlas Dreams nu au nici o vină, ei au fost mai mult decât foarte profesioniști și punctuali. Ne cerem scuze pentru atitudinea securității de la sală, au fost foarte obraznici și pe viitor vom fi mult mai precauți”, au scris organizatorii.

Tot pe social media, alți spectatori au lăudat prestația trupei, spunând că a fost cel mai bun concert la care au fost.

Carla’s Dreams se află în această perioadă într-un tur internațional în Statele Unite ale Americii.

Articole asemănătoare

Back to top button