fbpx

video | Alina Andronache, despre lipsa creșelor în Moldova: „De Ziua Familiei ați făcut concerte, mai bine faceți legi bune”

Într-un nou vlog, Alina Andronache, cunoscută și ca Mama Feministă, a transmis un mesaj către autorități, referindu-se la creșele inexistente din Moldova. Vloggerița a încercat să explice, în acest sens, „ce spune legea? Ce avem și ce ar trebui să avem?”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, funcționarii publici au avizat negativ zeci de proiecte de legi ce aveau inițiativa de a crea creșe, argumentând mai mereu că nu ar fi spații destule sau surse financiare. Iar asta în pofida faptului că în Codul Educației modificat este stipulat că părinții își pot înscrie la grădiniță micuții de 2 ani, iar în Bugetul pentru 2019 au fost prevăzuți bani în acest sens.

Feminista, însă, în cadrul materialului video, a încercat să găsească o soluție și pentru aceste motive stipulate de autorități. Totodată, aceasta le-a dat o sugestie responsabililor: „De Ziua Familiei ați făcut concerte foarte scumpe, mai bine faceți legi bune, în interesul tuturor”.

Articole asemănătoare

Back to top button