fbpx

Trei zile în Antarctica, 33 de țări și 96 de porturi. Escapada de 50.000 de dolari, pentru care biletele s-au epuizat în 24 de ore

O companie americană care planifică o croazieră în jurul lumii în 2023 a vândut toate biletele într-o singură zi. Prețul sejurului pentru o persoană varia între 42.000 și 50.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Începutul escapadei este planificat pe 15 ianuarie 2023, în San Francisco. Călătoria va dura șase luni, iar pasagerii vor ajunge în 96 de porturi, 33 de țări și pe patru continente.

Aceștia vor putea vedea peste 60 de situri UNESCO cât vor călători, transmite libertatea.ro. Mai mult, pasagerilor de pe nava de croazieră le va fi organizat și un sejur de trei zile în Antarctica.

Pasionații de călătorii nu au ezitat să facă o rezervare, în pofida pandemiei. Chiar dacă croaziera va avea loc abia peste doi ani, „oamenii se gândesc la viitor și îmbrățișează noi oportunități de a călători” spun organizatorii turului.

Mai mult, cei care doresc să prelungească croaziera pentru câteva luni o vor putea face, dar achitând o taxă suplimentară. Totuși, chiar dacă relatează că nu mai sunt bilete disponibile, presa de specialitate nu menționează câte locuri au fost disponibile inițial.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button