fbpx

S-a încheiat etapa confruntărilor la „Vocea României”. Câți basarabeni merg în etapa următoare

Sâmbătă, 26 noiembrie, s-a încheiat etapa confruntărilor în cadrul celui de-al 10-lea sezon „Vocea României”. Concurenții au demonstrat încă o dată că vocea este despre poveste, despre capacitatea fiecăruia de a se emoționa și de a-i emoționa pe cei care-i ascultă. Au fost ultimele zece dueluri și am aflat care sunt basarabenii care completează echipele pentru etapa următoare. Este vorba despre Daniel Ciurea, Corina Ivanov și Mihailina Moisa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tudor Chirilă a încheiat etapa confruntărilor cu două dueluri, unul fiind Carmen Cușa – Mihailina Moisa. Fetele au oferit o interpretare memorabilă a piesei „Army Of Me”. Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Mihailina, însă, Carmen Cușa își va continua parcursul la „Vocea României”, după ce a fost salvată de Irina Rimes.

Denis Roabeș a ales piesa “Nothing Breaks Like A Heart” pentru battle-ul dintre Elis Opriș și Corina Ivanov. Irina Rimes a felicitat fetele pentru piesă. Într-un final, solistul de la The Motans a ales să meargă în etapa viitoare cu Corina.
Pentru battle-ul dintre Iulia Gîza și Daniel Ciurea, Denis a ales celebra piesă „Let Me Entertain You” de la Robbie Williams.
Cei doi concurenți au acaparat scena și au fost plini de energie. Entuziasmat, antrenorul basarabean a dansat toată melodia, iar la un moment dat chiar s-a urcat pe scaunul său. În etapa următoare a ales să meargă cu Daniel Ciurea.

 

Articole asemănătoare

Back to top button