fbpx

S-a dat startul Campionatului Național de Întrebări Intelectuale 2022. Cum te poți înscrie

S-a dat startul Campionatului Național de Întrebări Intelectuale, ediția 2022. Scopul acestuia este promovarea conceptului de analiză și gândire rapidă în rândul tinerilor. Evenimentul este organizat de către Liga Tineretului din Republica Moldova, în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Campionatul se va desfășura pe baza a 36 de întrebări capcană, grupate în trei reprize a câte 12 întrebări. În cadrul evenimentului vor fi selectate 32 de echipe reprezentative a mai multor instituții precum: licee, colegii, universități și organizații de tineret din țară. Echipele vor avea în componența lor un număr de șase membri (cinci + unul de rezervă).

Cele 32 de echipe vor fi împărțite în patru grupuri a câte opt echipe, care se vor duela timp de două zile pentru a se califica în finala campionatului. Prima semifinală va avea loc sâmbătă, 16 aprilie. În prima parte a zilei se vor duela echipele din primul grup, iar în a doua – echipele din cel de-al doilea grup. Cea de-a doua semifinală va avea loc duminică, 17 aprilie. În prima jumătate a zilei se vor duela echipele din grupul trei, iar în cea de-a doua – echipele din grupul patru.

Echipele câștigătoare ale fiecărui grup se vor califica în finala campionatului, care se va desfășura sâmbătă, 23 aprilie, în cadrul a două runde de întrebări intelectuale.

Aici poți accesa formularul de înscriere și regulamentul campionatului.

Proiectul Campionatul Național de Întrebări Intelectuale, ediția 2022 este realizat de către Liga Tineretului din Republica Modova, în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din municipiul Chișinău, PandaTur și Acdemia de Studii Economice din Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button