fbpx

Revista Time: Prințul Harry și Meghan Markle, printre 100 cei mai influenți oameni în 2021

Prințul Harry și Meghan Markle se numără printre 100 cei mai influenți oameni în 2021. Revista americană Time a publicat miercuri topul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În textul materialului cuplul regal este lăudat pentru fundaţia caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunoaște”. Bucătarul José Andrés, apropiat de cei doi, afirmă că aceștia oferă sprijin psihologic fetelor și femeilor de culoare, dat și ajutor umanitar celor afectați de cataclisme.

Întocmită în fiecare an, lista Time include personalități în cinci categorii: „Titani”, „Pionieri”, „Artişti”, „Lideri” şi „Legende”, conform libertatea.ro. Prinţul şi ducesa de Sussex fac parte anul acesta din categoria „legendelor”.

La această categorie mai sunt incluși Britney Spears, opozantul rus Alexei Navalny și Naomi Osaka. Printre cei care se mai regăsesc în listă celo 100 influenți se numără cântăreaţa Billy Eilish, regizoarea Chloé Zao, actorul Omar Sy, actorii Jason Sudeikis și Omar Sy, pe cântăreaţa Britney Spears, gimnasta Simone Biles și producătoarea de televiziune Shonda Rhimes.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button