fbpx

Premieră pe scena teatrului „Eugene Ionesco”! Petru Vutcărău revine în fața spectatorilor după o pauză de peste 20 de ani

Renumitul actor și regizor Petru Vutcărău revine în scenă cu rol în spectacol după o pauză de mai bine de 20 de ani. Așadar, Stagiunea XXXI a teatrului Eugene Ionesco se va deschide cu spectacolul „Regele Lear” de William Shakespeare, în regia lui Mihai Țărnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Petru Vutcărău va interpreta rolul Regelui Lear. Premiera va avea loc pe 11 septembrie, biletele sunt deja în vânzare, iar actorii în plină repetiție.

„Acum trei ani pentru prima data vorbisem cu domnul Petru Vutcărău despre montarea Regelui Lear la Teatrul Național Eugene Ionesco.  Petru Vutcărău, care nu călcase de vreme buna pe scenă. O trupă de excepție, dar necunoscută … și desigur Regele Lear, piesa de vârf a lui Shakespeare. Toate elementele acestea adunate la un loc trebuie să creeze un singur gând, o singură dorință, o plăcere unică și desigur o nebunie adevărată … frica naște curajul. 22 iulie 2021 – prima repetiție, prima întâlnire cu trupa, cu teatrul, cu sala, cu privirile și gesturile invizibile, așteptările și gândurile echipei de creație… The readeness is all … disponibilitatea e totul … așa este Petru Vutcărău, așa este trupa lui”, afirmă Mihai Țărnă.

Spectacolul se va juca pe 11, 12, 18 și 19 septembrie, ora 18:30. Biletele au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate pe iTicket. Urmăriți pagina oficială a TNEI pe Facebook pentru a afla primii despre noutățile teatrului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button