fbpx

Persoana care a înregistrat recordul mondial de urmăritori pe Instagram. Ce sumă primește pentru o singură postare

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo a mai doborât un record, dar de data aceasta, nu pe teren. Ronaldo continuă să stabilească recorduri atât pe teren, cât și în afara lui, deoarece a ajuns la 500 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, scrie Alephnews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit The Sun, el a devenit prima celebritate care a atins recent această cifră pe Facebook, Twitter și Instagram. Potrivit ziarului, câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur depășește un milion de fani pe YouTube, în ciuda faptului că nu a mai folosit contul de aproape patru ani.

Social media este mai mult decât o sursă bună de venit pentru fotbalistul vedetă. Același ziar a relatat anul trecut că acesta câștigă mai mulți bani prin intermediul rețelelor de socializare decât ceea ce face în timp ce joacă pentru Juventus. Dominația lui Ronaldo pe teren l-a făcut pe Ronaldo să facă mari câștiguri în afara terenului. Starul de la Juventus toacă milioane de euro pentru promoții plătite pe rețelele de socializare și să nu uităm de contractul său profitabil cu clubul.

Fotbalistul primește aproximativ 2 milioane de euro, pentru fiecare postare publicată pe contul său.

Ronaldo are mai mulți urmăritori decât toate cele 20 de cluburi din Premier League la un loc

Pentru a pune acest lucru în context, Ronaldo are acum mai mulți urmăritori decât toate cele 20 de cluburi din Premier League engleză la un loc, ceea ce însumează aproximativ 160 de milioane de urmăritori.

Cifra este cu aproape 100 de milioane mai mică decât numărul de urmăritori de pe Instagram ai lui Cristiano Ronaldo. Printre statisticile Instagram ale cluburilor din Premier League, Manchester United conduce detașat, cu 39,2 milioane de urmăritori.

Se crede că Instagram are aproximativ 1 miliard de utilizatori, ceea ce înseamnă că aproximativ 15% dintre utilizatorii platformei îl urmăresc pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur.

Cristiano este cea mai urmărită persoană, dar nu și cel mai urmărit handle.

Propriul handle oficial al Instagram este numărul unu, cu 569 de milioane de urmăritori. Cântăreața Selena Gomez este a patra cea mai urmărită persoană, cu 356 de milioane, în timp ce actorul Dwayne Johnson este al cincilea, cu 347 de milioane.

Pe lângă faptul că a devenit cea mai urmărită persoană, Ronaldo are șanse să aibă și cea mai apreciată postare din istoria Instagram, deoarece ultima sa postare cu Lionel Messi atrage toate privirile. Postarea are în prezent 32,9 milioane de like-uri în doar 22 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button