fbpx

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock a devenit o afacere profitabilă: Tricouri, tatuaje şi un joc video

Palma pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala premiilor Oscar de duminica trecută a făcut înconjurul lumii şi a devenit o afacere profitabilă pentru cei care vor să o exploateze imortalizând scena pe tricouri, ceşti, tatuaje şi chiar un joc video, relatează Agerpres, cu referire la EFE.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

La ceremonia de duminică Chris Rock a urcat pe scena Teatrului Dolby pentru a prezenta Oscarul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă pe seama capului ras al soţiei actorului, Jada Pinkett-Smith, care suferă de alopecie.

Comparaţia cu puşcaşul marin „GI Jane” l-a făcut pe Will Smith să se ridice de pe scaun, să urce pe scenă, şi să-l pălmuiască pe Chris Rock.

O scenă folosită în zeci de magazine virtuale, de la tricouri şi ceşti care recreează momentul prin ilustraţie desenată, sau cu poza de la momentul impactului.

Unele desene sau poze au fost însoţite şi de cuvintele spuse de actor când a auzit gluma făcută de Chris Rock: „Ţine-ţi gura spurcată departe de numele soţiei mele”.

Incidentul a fost imortalizat şi în salonul lui Oscar Aguilar, un maestru al tatuajului din New Jersey, care a imprimat scena pe piciorul unui client.

O cerere similară a venit de la 8000 de kilometri distanţă, din Italia, când lui Giovanni Bracciodieta i s-a cerut acelaşi tatuaj, cu obrazul roşu al lui Rock ieşit în evidenţă.

Internauţii au mers chiar mai departe creând un joc video numit „Slap Chris”, în care jucătorul trebuie să se ajute de cursor pentru a forma mâna cu care Smith îl pălmuieşte pe Rock în timp ce este măsurată viteza mişcării

Articole asemănătoare

Back to top button