fbpx

O femeie primește mii de apeluri după ce numărul său a apărut pe Netflix. Reacția platformei și suma care i-ar fi propus-o drept despăgubire

O femeie din Coreea de Sud s-a trezit cu mii de apeluri și mesaje după ce numărul său de telefon a apărut într-un serial Netflix. Ea afirmă că are numărul de 10 ani și este surprinsă de ce se întâmplă.

„La început nu știam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game și atunci mi-am dat seama”, relatează femeia, citată de libertatea.ro. Aceasta este contactată inclusiv de doritorii de a participa la un concurs asociat cu producția.

Netflix i-ar fi propus despăgubire echivalentă cu aproximativ 4000 de dolari, conform Money Today. Ea a refuzat suma, iar platforma nu a comentat informațiile în cauză și a îndemnat fanii să nu telefoneze la numărul de telefon afișat.

Conform reprezentanților platformei, actualmente se lucrează la editarea scenelor în care este afișat numărul de telefon. Squid Game este un serial coreean, pe cale să devină unul dintre cele mai populare de pe platformă. Acesta relatează povești ale unor oameni săraci, disperați să facă rost de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button