fbpx

O femeie din România și-a dat în judecată fostul iubit, cerându-i să șteargă pozele de pe Facebook. Judecătorul a refuzat cererea, obligând-o să achite cheltuielile de judecată

O tânără din Sibiu a invocat dreptul la propria imagine în fața instanței, cerând să-i oblige fostul iubit să șteargă o parte din pozele de pe Facebook, făcute în perioada în care cei doi erau într-o relație, scrie Turnul Sfatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El – un cunoscut interpret de muzică populară din Sibiu și ea – mult mai tânără decât el, au format un cuplu timp de o vară, însă apoi tânăra s-a arătat deranjată de publicarea unor fotografii în care apare în costum de baie pe contul de Facebook al bărbatului și a care cerut să fie șterse, pentru ca alții să nu considere că cei doi ar fi în continuare împreună.

Tânăra îl acuză pe fostul iubit de rea-credință, deoarece acesta – deși „notificat” – a refuzat „sfidător” să șteargă fotografiile cu cei doi, realizate în concediu prin alte țări, la cumpărături sau la diferite petreceri și l-a dat în judecată.

Fostul iubit a arătat în instanță că fotografiile au fost realizate în 2015 și postate pe Facebook tot atunci, însă tânăra nu știe aceste date pentru că și-a șters între timp contul de Facebook, și nu mai apar comentariile făcute de ea la acele fotografii.

Procesul început în toamna anului trecut s-a încheiat în primăvara acestui an.

Judecătorul a dat dreptate fostului iubit, care a arătat că fotografiile nu sunt de natură să afecteze în vreun fel imaginea tinerei. Mai mult, din punct de vedere juridic, eventualul prejudiciu creat în 2015 s-a prescris în termenul general de trei ani.

Acesta a obligat-o pe „Alina” și la plata cheltuielilor de judecată în valoare de o mie de lei. Hotărârea a rămas definitivă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button