fbpx

Nu ai poftă de nimic când te trezești? 7 sfaturi pentru a te deștepta cu dispoziție bună

După perioada estivală, deșteptarea matinală e tot mai dificilă. Sub plapumă e mai cald decât afară, salteaua e mai moale decât scaunul de la birou, iar somnul e atât de dulce. Totuși, vrem noi sau nu, suntem nevoiți să ne depășim moleșeala, să ne ridicăm din pat și să mergem la ore sau la serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO a pregătit 7 sfaturi pentru cei mai somnoroși, astfel încât diminețile de toamnă să devină mai frumoase și mai fericite.

1. Fă sport dimineața și seara. Astfel, îți menții organismul în tonus, te trezești mai ușor la orele matinale și adormi mai repede noaptea;

2. Nu mânca înainte de somn și culcă-te cu gândul că vei servi un dejun delicios;

3. Pune alarma cât mai departe de tine și setează melodia preferată. Atunci când va suna, va trebui să te ridici ca să o oprești și îți va trece somnul, dar muzica îți va crea dispoziție.

4. Încearcă să nu te uiţi la televizor după 20:00. Știrile negative și lumina albastră își pot afecta somnul, iar cu cât mai târziu adormi, cu atât mai greu te trezești dimineața.

5. Pentru un somn bun și dispoziție pe măsură, petrece cât mai mult timp în aer liber pe parcursul zilei.

6, Folosește aromaterapia. Consultanții din magazinele specializate îți vor recomanda cel mai bun ulei parfumat pentru somn dulce, dar și pentru dispoziție bună.

7. Încearcă să dormi cu fereastra deschisă cât ai posibilitate. Aerul curat face bine întregului organism și îți oferă multă energie.

Articole asemănătoare

Back to top button