fbpx

Luna premierelor la „Eugene Ionesco”. Teatrul vă invită să descoperiți „O zi din viața lui Helen”

O nouă premieră va fi jucată în această săptămână la teatrul „Eugene Ionesco”. Pe 30 septembrie și 1 octombrie spectatorii sunt invitați să descopere „O zi din viața lui Helen”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Piesa este o adaptare după „Las’ că vezi tu!” a autorului austriac Helmut PESCHINA. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește aniversarea de șaptezeci de ani.

Nu știm exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta-i spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki, care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. La ora 21:00 vin oaspeții, întreaga familie Bernstein, pentru că tot ce-i mai frumos în viață este familia, nu? Totuși de ce până la urmă ne ciocnim de sentimentul teribil – singurătatea?

Protagonista va putea fi urmărită ca printr-un microscop chiar în bucătăria apartamentului ei. Actorii spun că norocoșii chiar vor avea  posibilitatea s-o ajute la prepararea unei salate speciale de varză. Spectacolul se va juca la sala mică a teatrului, iar locurile sunt limitate!

Grăbiți-vă să rezervați bilete, dar nu uitați și de noile restricții. Accesul în sală este permis cu mască și certificat de vaccinare sau test negativ la COVID-19.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook a Teatrului Național Eugene Ionesco. Informații despre bilete aflați la case sau pe iTicket.md.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button