fbpx

live | Se decide soarta Moldovei la Eurovision! Urmărește cea de-a doua semifinală în direct și spune pe cine susții

La Rotterdam începe ce-a de-a doua semifinală Eurovision Song Contest. Joi seara pe scena concursului va evolua și Natalia Gordienko.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanta țării noastre este a șaptea cântăreață care va ieși în scenă. Melodia pe care o va prezenta la prestigiosul concurs se numește Sugar.

Natalia va purta o ținută creată de designerul libanez Zuhair Murad, care a „îmbrăcat” mai multe staruri de la Hollywword. Printre acestea se numără Halle Berry, Claudia Schiffer și Jennifer Lopez.

Din numărul artiscti al ei nu va lipsi o platformă care se rotește. Anterior, Natalai povestea pe Instagram este dificil să danseze, să lucreze la cameră și să cânte, aflându-se pe ea.

Totodată, producătorul său, artistul rus Kirkorov, a dezvăluit că pantofii cântăreței sunt într-un singur exemplar. Ei au fost făcuți la comandă și au încrustate 9000 de cristale Swarowscki.

În timp ce unii internauți afirmă că elemente din coreografia Nataliei Gordienko ar fi fost plagiatealții spun că melodia reprezentantei țării noastre este potrivită pentru concurs. Dacă trece în finală, cântăreața va concura pe 22 mai cu artiști din Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Suedia, Norvegia, dar și cei care vor trece în această seară la următoarea etapă a competiției.

Articole asemănătoare

Back to top button