fbpx

Horia Brenciu, fan al bucatelor moldovenești gătite de mama Irinei Rimes. Cu ce o răsplătește artistul pe cântăreață?

Irina Rimes este singura prezență feminină de la „Vocea României” și spune că nu se simte stingheră între trei bărbați. A legat o relație mai specială cu Horia Brenciu. Cântăreața o cheamă frecvent pe mama sa de la Chișinău, să-i gătească bunătăți ca acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu mă simt foarte privilegiată printre trei bărbați. Chiar e bine. Mă simt protejată, ascultată ca femeie, mai puțin, când începe să vorbească Tudor Chirilă, dar intervine Horia îl dă repede pe brazdă și lucrurile se rezolvă. Mă și răsfață, da”, mărturisește cântăreața pentru libertatea.ro.

Cântăreața are o relație mai specială cu colegii săi, diferită de cele presărate cu înțepături pe care le-a dezvoltat Horia Brenciu cu Smiley și cu Tudor Chirilă.

„Am o relație extrem de frumoasă cu Irina și cu mama ei, de asta m-am apucat mai serios de tenis. De când a venit mama Irinei în culise, să ne aducă tot felul de supe, ciorbe și așa mai departe, m-am apucat și mai serios, ca să nu las țesutul adipos să crească în neștire”, menționează Horia Brenciu.

Juratul mai adaugă că a descoperit bunătățile moldovenești pe care le face mama Irinei și abia așteaptă pauzele pentru a le gusta. Iar la schimb, îi aduce Irinei, în fiecare zi de filmare, câte un trandafir alb.

Autoare: Cristina Darii, stagiară

Articole asemănătoare

Back to top button