fbpx

foto, video | Își etalează talentul și frumusețea într-un serial și un spot pentru Twitch. Moldoveanca Daniela Caraiman, vedetă pe platouri de filmare din Italia

După ce acum câțiva ani a lăsat cariera pe care și-a construit-o acasă și s-a mutat în Italia, Daniela Caraiman își bucură admiratorii cu noi succese. Conaționala se filmează într-un serial italian, dar și într-un spot de promovare pentru Twitch. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldoveanca a povestit pentru ZUGO că se filmează în producția Tutta colpa di Freud. Ea a participat la selecții pe viu, timp de câteva zile, iar acum realizează dublura unui personaj.

Filmările au început încă din decembrie, iar episoadele urmau să fie difuzate toamna. Totuși, pandemia a încetinit procesul, așa că fanii o vor putea vedea pe Daniela pe micile ecrane abia în 2021.

Referitor la spot, Daniela ne-a povestit că acesta va promova cursul unui joc online. Acesta urmează să fie difuzat de Twitch Italia. Până atunci, însă, ne putem bucura de imaginile din timpul filmărilor, pe care le publică moldoveanca.

Foto, video: Daniela Caraiman via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button