fbpx

video | Un aligator uriaș a făcut baie în piscina unei familii din Florida

Un aligator uriaş s-a bucurat de un început de vară timpuriu, sărind în piscina unei familii din Florida.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O familie din Deep Creek, Florida, a fost trezită de nişte „zgomote puternice” la primele ore ale dimineţii de luni, potrivit unei postări pe Facebook a Biroului şerifului din comitatul Charlotte.

Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele lor neaşteptat: un aligator uriaş care măsura aproape 3 metri.

„A sfâşiat paravanul pentru a ajunge la apa rece şi plăcută”, a precizat biroul şerifului.

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de întâlniri cu aligatorii nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al aligatorilor, primăvara şi vara, deşi acest aligator s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă.

„Acesta era pur şi simplu un monstru”, a spus Stender. „Era uriaş”.

Ofiţerii de poliţie aflaţi la faţa locului au chemat o persoană specializată pentru a-l prinde. Cu ajutorul a trei ofiţeri, prinzătorul a folosit un ştreang pentru a scoate aligatorul din piscină şi apoi i-a lipit gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranţă.

Aligatorul a fost dus în siguranţă în oraşul Muse, aflat în apropiere, care este „mai propice” pentru aligatori, a spus Stender.

El i-a sfătuit pe oameni să „păstreze distanţa” dacă întâlnesc un aligator. „Nu vă vor ataca atâta timp cât nu vă apropiaţi de ei”, a spus el. „De cele mai multe ori îşi vor vedea de drumul lor”.

În timpul sezonului de împerechere a aligatorilor, a remarcat el, animalele devin mai active, călătorind în căutarea partenerilor. Acest lucru duce la o probabilitate mai mare de întâlniri între oameni şi aligatori, creaturile apărând în piscine, sub vehicule şi în apropierea caselor, scrie Mediafax.

Articole asemănătoare

Back to top button