fbpx

foto | Selena Gomez, de nerecunoscut după carantină. Artista a slăbit 15 kilograme, iar fanii cred că de vină ar fi depresia

Selena Gomez a reușit să scape în carantină de 15 kilograme. Actrița a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles purtând un hanorac gri și lung. Chiar dacă ținuta nu îi lăsa la vedere formele corpului, artista arată mai bine ca niciodată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Selena a pierdut în această perioadă peste 15 kilograme, iar în presa internațională se vehiculează că de vină ar fi perioada de depresie prin care a trecut actrița în vârstă de 27 de ani.

Foto: demotix.com

Amintim că Selena Gomez a avut o relație tumultoasă cu Justin Bieber. Cei doi s-au cuplat în anul 2010 și, după mai multe certuri și despărțiri, au pus capăt relației în 2018. După doar câteva săptămâni, Justin a fost surprins cu modelul Hailey Baldwin, cu care s-a și căsătorit.

Foto: Cosmopolitan

Selena Maria Gomez s-a născut în 1992, în Texas. Pe când avea doar 5 ani, părinții ei au decis să divorțeze, iar micuța a rămas cu mama sa, care între timp s-a recăsătorit și a mai dat naștere unei fetițe. În cadrul interviurilor de până acum, Selena a mărturisit că veniturile familiei nu erau foarte mari, însă mama ei a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a o asigura cu strictul necesar.

Foto: Elle

Primul pas în cariera de actriță l-a făcut în studiourile Disney, iar apoi a urmat o fructuoasă perioadă în care s-a afirmat în lumea muzicii. Ani mai târziu, cântăreaţa a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună cronică care poate viza diverse părţi ale corpului, inclusiv pielea, articulaţiile, inima, plămânii, rinichii şi creierul. În 2017 a suferit un transplant de rinichi. Prietena ei apropiată, Francia Raisa, i-a fost donatoare.

Foto: Seventeen Magazine

Articole asemănătoare

Back to top button