fbpx

foto | Scandalul influencerilor, în vizorul Poliției. Un vlogger a depus o plângere

Scandalul influencerilor moldoveni a ajuns în vizorul Poliției, după ce unul dintre vloggeri a depus o plângere. Este vorba despre Dan Ioniță, care a menționat în cererea sa că „persoane necunoscute au pretins și au dobândit mijloace bănești în sumă de 7350 lei”. 

În acest scandal sunt implicate mai multe persoane vizibile în mediul online, precum Emilian Crețu, Ella Chistol, Katy Black, Dan Ioniță și Daniela Costețchi.

Foto: Instagram

Vloggerița Ella Chistol a publicat pe pagina sa un videoclip în care a relatat despre cum contul său de Instagram, cu peste 150.000 de urmăritori, a fost șters. Aceasta susține că o altă vloggeriță, Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, ar fi deposedat-o de pagină.

Ella a adăugat că au fost șantajați și alți influenceri, fiind și din cei care au achitat bani pentru a fi lăsați în pace.

Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. Actorul Emilian Crețu a venit și el cu o reacție pe Instagram.

În scandal este implicat și vloggerul Ivan White, care de asemenea a rămas fără contul său de Instagram. Tânărul spune că nu s-a așteptat la un astfel de comportament din partea Danielei, deoarece erau prieteni, iar el ar fi ajutat-o de nenumărate ori.

Ivan a adăugat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vina ei:

„Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici este escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White pe pagina lui nouă.

Persoana învinuită, Daniela Cheltuitor, a reacționat spunând că este nevinovată, iar toate acuzațiile ar fi minciuni. „Dacă aveți atâtea dovezi, de ce nu am primit nici un apel de la poliție?”, a întrebat tânăra.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button