fbpx

foto | S-a ascuns de ochii curioșilor într-o vilă din Caraibe. Așa arată casa luxoasă în care s-a refugiat fosta soție a lui Gates după divorț

După divorț, Melinda Gates, fosta soție a fondatorului Microsoft, s-a refugiat pe o insulă exotică din Caraibe. Aceasta a închiriat o casă luxoasă, staționarea în care costă 100.000 de dolari pentru o noapte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta se odihnește alături de cei trei copii, Phoebe, Rory și Jennifer. Potrivit liberatea.ro, care face referire la publicația germană Bild, Melinda Gates ar încerca să se ascundă astfel de jurnaliști, dar și de curioși, după despărțirea de soț.

Insula unde s-au oprit cei patru aparține Grenadei, se întinde pe 80 de hectare și dispune de două plaje. Acolo sunt construite cinci vile luxoase, care pot găzdui până la 40 de turiști.

Foto: Calivigny Island via Instagram

Amintim că, despre divorțul lui Bill și al Melindei Gates s-a anunțat acum câteva zile. Cei doi au emis o declarație comună, în care afirmau că „după o analiză atentă, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor să ducă o viață sănătoasă și productivă”.

Ulterior, miliardarul a oferit fostei soții acțiuni de 1,8 miliarde de dolari. Între timp, presa vehiculează că Melinda Gates ar fi pregătit divorțul încă din 2019, iar omul de afaceri ar fi îndrăgostit de o altă femeie.

Articole asemănătoare

Back to top button