fbpx

foto | O prezentatoare de la noi, actriță într-un serial românesc! Cine este moldoveanca care va juca în „Adela”?

Elena Mogîldea este moldoveanca care va juca în producția cinematografică din România – „Adela”. Aceasta va interpreta rolul unui personaj pe nume Gia Ruben.

„Atât de fericită sunt că fac parte din distribuția serialului, alături de o super echipă de producție și actori talentați. Sper să o îndrăgiți pe Gia, pentru că este un personaj iubibil. Vă spun pe cuvânt”, a scris Elena pe pagina ei de Instagram.

Tânăra originară din Republica Moldova este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Moldova, dar şi proiecte muzicale.

„Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, a declarat Elena Mogîldea pentru a1.ro.

Noul serial se numeste „Adela” și este făcut după telenovela turcească „Bahar: Viața furată” (O hayat Benim / This is my life).

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#OllaFamiliaEuSuntGia! 🤸‍♀️ Atât de fericită sunt că fac parte din distribuția serialului Adela, alături de o super echipă de producție și actori talentați. Mulțumesc doamnei @ruxandraion pentru șansa și încrederea pe care mi-a oferit-o. Sper să o îndrăgiți pe Gia, pentru că este un personaj iubibil. 💕 Vă spun pe cuvânt. 😁 #follow @adela_paginaoficiala #PhotoShoot #Photography #love #instagramers #tweegram #photooftheday #amazing #smile #look #photo #photos #pics #artist #video #movie #film #actress #cinema #art #instagood #fun #model #pretty #lol #pic #pics #artist

Публикация от Elena Mogîldea (@ellenamogildea)

Articole asemănătoare

Back to top button