fbpx

foto | O prezentatoare de la noi, actriță într-un serial românesc! Cine este moldoveanca care va juca în „Adela”?

Elena Mogîldea este moldoveanca care va juca în producția cinematografică din România – „Adela”. Aceasta va interpreta rolul unui personaj pe nume Gia Ruben.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Atât de fericită sunt că fac parte din distribuția serialului, alături de o super echipă de producție și actori talentați. Sper să o îndrăgiți pe Gia, pentru că este un personaj iubibil. Vă spun pe cuvânt”, a scris Elena pe pagina ei de Instagram.

Tânăra originară din Republica Moldova este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Moldova, dar şi proiecte muzicale.

„Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, a declarat Elena Mogîldea pentru a1.ro.

Noul serial se numeste „Adela” și este făcut după telenovela turcească „Bahar: Viața furată” (O hayat Benim / This is my life).

Articole asemănătoare

Back to top button