fbpx

foto | Miliardarul Jeff Bezos și iubita lui, surprinși în ipostaze tandre în vacanță pe o insulă exclusivistă

Miliardarul Jeff Bezos și iubita sa, prezentatoarea TV Lauren Sanchez, au fost surprinși în mai multe fotografii în timpul unei vacanțe relaxante pe o insulă în Marea Caraibelor. Imaginile cu cei doi sunt rare, așa că acestea s-au viralizat rapid, notează Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În imagini cei doi sunt îmbrăcați lejer, în timp ce se plimbă în St. Barts, locația pe care au ales-o pentru a petrece sfârșitul de an.

Jeff Bezos (57 de ani) și Lauren Sanchez (51 de ani) au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișează și se sărută.

În noiembrie 2021, Jeff Bezos și iubita sa, Lauren Sánchez, și-au cumpărat cu 78 de milioane de dolari, o proprietate de 56.000 de metri pătrați în Maui, a doua insulă ca mărime a arhipelagului Hawaii. Noua proprietate, denumită La Perouse Bay, are în vecinătate un parc național și câmpii brăzdate de lavă. La Perouse Bay include șapte parcele învecinate, fapt care îi permite lui Bezos să se bucure de propria plajă cu nisip alb.

În ianuarie 2019 Jeff Bezos şi MacKenzie S. au anunţat că divorţează după 25 de ani de căsătorie, fapt ce a stârnit o vâltoare mediatică la care a participat inclusiv preşedintele SUA, Donald Trump.

Presa scria atunci că în ultimele luni de căsnicie el a menţinut o relaţie în secret cu Lauren Sánchez, prezentatoare a programului matinal al postului Fox din Los Angeles (California). Se pare că omul de afaceri şi prezentatoarea tv avuseseră mai multe întâlniri în ultimele opt luni înainte de divorț, potrivit tabloidului National Enquirer, versiune susţinută şi de alte mass-media precum New York Post.

Relația dintre cei doi a ținut primele titluri în presă în martie 2019. Potrivit The Wall Street Journal, tabloidul National Enquirer a plătit o sumă considerabilă de bani în schimbul mesajelor intime și a pozelor nud pe care Jeff Bezos i le trimisese amantei Lauren Sanchez. Suma ar fi fost plătită fratelui femeii, Michael Sanchez, apropiat de președintele american Donald Trump.

Articole asemănătoare

Back to top button