fbpx

foto | Iubitul Cleopatrei Stratan a ajuns în Moldova! Imagini emoționante cu cei doi: „În sfârșit inimile noastre s-au întâlnit”

„În sfârșit inimile noastre s-au întâlnit!” – acesta este mesajul lui Edward Sanda, artistul român care a trecut Prutul pentru a o revedea pe iubita sa, Cleopatra Stratan, împreună cu care vor filma un nou clip pe meleagurile noastre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Timp de câteva ore, de când a ajuns Edward în Moldova, cei doi și-au bucurat fanii cu o „explozie” de fotografii. Dragostea a plutit în aer pe străzile Chișinăului și în parcuri – vizitate azi de îndrăgostiți.

Fanii au fost încântați de imaginile cu Edward și Cleo – primele de când au anunțat că sunt împreună, dar și de declarațiile de iubire scrise de cei doi.

Edward: „În sfârșit inimile noastre s-au întâlnit. Love of my life! (tr: Iubirea vieții mele)”.

Cleo: „I-am lăsat amprente de iubire”.

Deși inițial negau cu înverșunare că ar exista ceva între ei, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au confirmat luna trecută că se află într-o relație amoroasă. Anterior, în decembrie 2018, aceștia au lansat împreună piesa „Cozonac”. Cel mai nou cuplu din showbiz lucrează acum la o nouă producție muzicală, clipul căreia urmează să fie filmat la Chișinău.

CITEȘTE ȘI:

Edward Sanda vine în Moldova și își va sărbători ziua de naștere alături de Cleopatra Stratan. Ce surpriză pregătesc cei doi pentru fani?

Articole asemănătoare

Back to top button