fbpx

foto | Cristiano Ronaldo va deveni tătic de șase copii. Cum a anunțat fotbalistul că Georgina este însărcinată cu gemeni

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez vor deveni părinți de gemeni, pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socialiare. Fotbalistul portughez a publicat o fotografie în care ține în mână ecografia celor doi micuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântat”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Postarea lui Cristiano Ronaldo, însoțită de o fotografie în care apare alături de Georgina Rodriguez, s-a bucurat de un succes enorm pe Instagram, strângând peste patru milioane de aprecieri în mai puțin de 20 de minute.

După nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată de șase copii. Acesta mai are doi gemeni – un băiat și o fată – Matteo și Eva – născuți în 2017 dintr-o mamă surogat, și o fată cu Georgina Rodriguez – Alana Martina – născută tot în 2017. Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button