fbpx

foto | Cel mai înalt militar din Armata Republicii Moldova are 2,05 metri

Andrei, un militar în termen din Brigada de infanterie motorizată „Dacia”, care are 2,05 m, este cel mai înalt membru al Armatei Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„L-am surprins în cantina ostășească, acolo unde era de serviciu în acea zi. Înălțimea sa este o moștenire pe linia tatălui, care a avut peste 1,90 m.

Andrei zice că fratele său mai mic, care va fi încadrat în serviciul militar în termen în luna aprilie-mai curent, are aceeași înălțime”, se arată într-un mesaj al Ministerului Apărării.

Diferența de statură nu este un impediment pentru prietenie, afirmă instituția.

„Andrei și camaradul său Ion (care are 1.55 m) este un exemplu cert în acest sens. Soldatul zice că statura sa îi ușurează lucrul la înălțime, dar îi creează probleme la alegerea vestimentației.

Vă întrebați, probabil, dacă i-am găsit uniformă și bocanci pe măsură? Da , pentru că în armată avem ținute militare de diferite mărimi.

Visul său este să facă parte din echipa Companiei Garda de Onoare, împreună cu fratele său mai mic, iar noi îi urăm succes și performanțe frumoase în serviciul militar”, se mai arată în mesaj.

Articole asemănătoare

Back to top button