fbpx

foto | Ar putea deveni un nou trend? Hailey Bieber și-a decolorat sprâncenele

De-a lungul anilor, Hailey Bieber a fost destul de consecventă în ceea ce privește înfățișarea sa. Părul blond, fie strâns la spate într-un coc, fie purtat sub forma unor bucle lejere au devenit elementele definitorii ale look-ului său. La fel și sprâncenele închise la culoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Recent însă, modela a optat pentru o schimbare de look. Hailey a fost surprinsă la Milano Fashion Week, iar puțini oameni au recunoscut-o. Acest lucru se datorează faptului că soția lui Justin Bieber și-a decolorat sprâncenele. Nu se cunoaște dacă schimbarea a fost realizată pentru evenimentul de la Milano, o sesiune foto sau este ceva permanent.

În plus, aceasta nu este singura schimbare pe care Hailey a facut-o. Și rădăcinile părului aveau o altă nuanță, aceasta renunțând la blondul specific și optând pentru o culoare naturală, de șaten.

În ceea ce privește ținuta, modelul a optat pentru un look „all black”, pe care l-a asortat cu o mască de protecție și o pereche de ochelari în aceeași nuanță.

În luna august, Justin Bieber, soțul lui Hailey, a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii alături de aceasta, de la botezul său. În imagini cei doi apar ținându-se de mână în timp ce sunt scufundați în apă, conform ritualului.

„A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea, să ne mărturisim iubirea și încrederea în Iisus în mod public, cu prietenii și familia noastră”, a adăugat Justin

Foto: People

Religia a fost dintotdeauna o parte semnificativă a relației dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin – cei doi s-au cunoscut pe când erau copii, în 2009, și s-au reîntâlnit câțiva ani mai târziu în timpul unei slujbe în biserica Hillsong din New York.

În iulie 2018, Hailey și Justin s-au logodit în Bahamas iar două luni mai târziu s-au și căsătorit, printr-o ceremonie secretă în New York. Aceștia și-au sărbătorit încă o dată mariajul printr-o nuntă religioasă în Carolina de Sud, în septembrie anul trecut.

Foto: FeelGap News

Back to top button