fbpx

Fix It In Post Conference revine cu noi forțe și secrete din producția filmelor cu renume

Fix It In Post adună și în acest an pasionații de producție video și efecte vizuale la o conferință unică în Republica Moldova. Scopul acesteia este să prezinte ce se află în spatele pos-producției media și de film, și mai ales – cum are loc crearea efectelor video și sonore în cele mai interesante proiecte ale momentului. Conferința va avea loc în perioada 15-20 octombrie și se va petrece în acest an la Mediacor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Urmează să descoperiți secretele montării producțiilor de succes ce au cucerit publicul marilor companii precum 𝗠𝗮𝗿𝘃𝗲𝗹, 𝗡𝗲𝘁𝗳𝗹𝗶𝘅, 𝗣𝘂𝗺𝗮, 𝗞𝗙𝗖, 𝗔𝗺𝗮𝘇𝗼𝗻 și multe exemple demne de urmărit.

Organizatorii au pregătit o adevărată agendă cu speakeri atât din Moldova cât și din Argentina, Canada, Spania, Ucraina, plină de activități interesante și utile pentru participanți precum:

  • O întreagă conferință despre industria post-producției de la A la Z;
  • Un industry panel alături de speakeri!
  • Workshop VFX (Virtual Effects) cu Sandu Fulea, timp de 2 zile (15 ani experiență în industria TV, seriale și film)
  • Workshop SFX (Sound Design) cu Roman Bordei, timp de 2 zile (experiență în inginerie de sunet, primul inginer de sunet în Moldova certificat internațional Dolby Atmos & Avid Pro Tools)

Click aici pentru a descoperi programul, speakerii și desigur pentru a rezerva un loc la unul dintre cele mai așteptate proiecte din țară!

Fix It In Post se află în acest an la cea de-a treia ediție și este pregătită să ofere toate „secretele din post-producție” ale proiectelor ce au cucerit marile ecrane din lume.

Articole asemănătoare

Back to top button