fbpx

Este oficial! Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United. Reacția fotbalistului

Manchester United a anunțat marți, 23 noiembrie, că portughezul Cristiano Ronaldo nu va mai juca în echipa lui Erik Ten Hag. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clubul britanic a anunțat public rezilierea contractului starului portughez de comun acord. Se întâmplă după interviul incendiar pe care fotbalistul l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, unde a declarat ca nu are respect pentru antrenorul Erik ten Hag și că unii oameni de la club l-au trădat.

„Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat. Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren“, se arată într-un comunicat de presă al echipei.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după plecarea de la Manchester United

„După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele mai bune lui Manchester United”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Articole asemănătoare

Back to top button