fbpx

„Eram prieteni. Am fost o echipă bine sudată”. Alec Baldwin a dat primele declarații după moartea Halynei Hutchins

În prima sa ieșire publică de la uciderea accidentală a Halynei Hutchins pe platoul de filmare a filmului „Rust”, Alec Baldwin spune că directoarea de imagine a filmului îi era prietenă și că tragedia a fost un accident care se întâmplă „într-unul din un trilion de cazuri”, relatează The Guardian, citat de Dig24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul a făcut declarațiile pentru o agenție de celebrități, în Vermont, în timp ce se afla la prânz cu soția sa.

„Se mai întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar niciodata așa. Acesta a fost un incident care se întâmplă într-unul din un trilion de cazuri”, a spus Baldwin.

Remarcile actorilor au fost filmate de soția sa, Hilaria, cu un telefon mobil, aceasta încercând pe parcursul filmării să îl facă să nu mai vorbească. Baldwin a spus că discută cu fotografii care l-au surprins la masă, pentru a-i determina să nu-i mai urmărească familia.

Baldwin a precizat și că a primit ordine de la Poliția din Santa Fe să nu discute detalii din investigație.

„O femeie a murit. Eram prieteni, eram prieteni. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări, am ieșit cu ea la cină”, a spus Baldwin. El a mai precizat că se află „în contact constant” cu soțul lui Hutchins și că este foarte îngrijorat cu privire la familia acesteia.

„Am fost o echipă foarte bine sudată când acest eveniment oribil s-a întâmplat”, a menționat Baldwin.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button