fbpx

doc | Două meciuri internaționale de fotbal se vor disputa la Chișinău. Sportivii, în carantină înainte de jocuri

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a permis ca pe stadionul Zimbru din Chișinău să fie disputate două meciuri internaționale. Acestea vor avea loc pe 25 și 31 martie, începând cu 21:45.

Pe 25 martie, echipa țării noastre va concura cu Insulele Feroe, iar pe 31 martie – cu israelienii. În context, CNESP a dispus măsuri stricte de prevenire a COVID-19.

Potrivit deciziei publicate pe 22 martie, selecționatele se află în carantină imediat ce au debutat cantonamentele. Membrilor echipelor li se prelevă probe la COVID-19 cu 20, șapte și două zile înainte de meciuri.

Secționata Moldovei a fost plasată în izolare la Centrul tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal de la Vadul lui Vodă, iar echipele Israelului și Insulelor Feroe se află în carantină la hotel, fiind izolate pe etaje separate de restul persoanelor cazate.

Persoanele care participă la organizarea jocurilor sunt testate la COVID-19 de două ori în săptămână dinaintea desfășurării meciurilor, iar stadionul este împărțit în câteva zone de acces, cu amplasarea filtrelor de protecție.

Hotărâre CNESP 22 martie 2021 by ZUGO on Scribd

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button