fbpx

Delia se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Decizia luată după verdictul medicilor

Delia este una dintre artistele din România, după ce a devenit cunoscută datorită talentului ei artistic, și-a continuat cariera din postura de jurat, apărând în mai multe emisiuni TV. Astfel, cântăreața este cunoscută pentru rolul pe care-l are în emisiunea de umor, dar și în cea care își spune cuvântul în fața celor care urcă pe scenă pentru a-și arăta talentul muzical. Aceste proiecte, agenda plină de evenimente, drumurile pe care le face prin țară, pentru a ajunge la diferite evenimente private ori concerte, au dus-o acum pe Delia în punctul de a se confrunta cu probleme de sănătate, despre acest lucru scriu mai multe surse din România, printre care și wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiind foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește totul cu cei care fac parte din comunitatea sa, Delia a dezvăluit recent o situație neplăcută ce i-a fost așternută în față.

În urma unui control de rutină, artista a aflat că are probleme de sănătate. Mai exact, blondina acuză dureri de spate și asta pentru că are probleme la nivelul coloanei vertebrale.

Conform spuselor sale, spatele ei a suferit mult în urma orele petrecute pe scaun, în poziții incorecte. Astfel, coloana Deliei s-a curbat destul de mult, fiind diagnosticată cu probleme la nivelul părții cervicale.

În acest sens, cu dureri la purtător și un diagnostic deloc de neglijat, Delia a ajuns să ia o decizie radicală. În prima instanță, cântăreața a mărturisit că își dă demisia din emisiunile în care se află la masa juriului. Însă, ulterior, vedeta a găsit o soluție mai bună pentru sănătatea sa, dar și pentru carieră, făcând în așa fel încât să îmbine plăcutul cu necesarul.

Delia spune că de acum încolo va apărea pe micul ecran, dar nu va mai lua loc la masa juriului, scaunul devenind pentru ea, odată cu verdictul dat de medici, un dușman de temut.

“Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia. Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a mărturisit Delia

Articole asemănătoare

Back to top button