fbpx

Delia împlinește 41 de ani. Cum își sărbătorește vedeta ziua de naștere

Delia împlinește, marți, pe 7 februarie, 41 de ani și declară că își face cele mai frumoase cadouri și își dorește să fie cât mai fericită în această zi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vedeta petrece ziua de naștere „prin muncă”

De ziua ei, Delia Matache, își amintește cum își petrecea ziua când era copil. Într-un interviu pentru fanatik.ro, cântăreață ne spune că de la soțul ei va primi ce contează cel mai mult, adică multă afecțiune, dragoste și căldură. Când era mică făcea petreceri cu copiii de la bloc. De ziua ei, Delia își dorește să se relaxeze și să facă tot ce-i place. Anul acesta ziua de naștere a prins-o la muncă, așa că va sărbători cu o cină, tort apoi somn.

Cum își sărbătorea vedeta zilele e naștere când era mică?

„Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe, și ce cadouri se făceau atunci. 

Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, declară Delia.

„De la soțul meu o să primesc multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în anul 2012 și au o căsnicie frumoasă și durabilă. Ei se completează perfect și artista declară că nu au mai mult de două seri nedormite împreună.

„Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani, deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, mai spune Delia.

„Dacă vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi, îți spun că la asta nu mă încurc”

Pasiunea cântăreței este să călătorească și regretă că a pierdut timpul și că nu a făcut lucrul acesta mai devreme: „Nu cred că am pierdut prea multe în acești 41 de ani, poate doar timpul, ar fi trebuit să călătoresc mai mult”

Ea postează pe rețelele de socializare poze îndrăznețe și sexy. Mândră de silueta ei, recunoaște că nu a ținut regim niciodată în viață pentru că nu poate.

„Dacă să vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi îți spun că la asta nu mă încurc. Când este vorba de mine și de a primi cadouri din partea mea, efectiv mă răsfăț” declară Delia.

Delia a debutat în muzică la vârsta de 17 ani, pe vremea când era încă în liceu, alături de Nick Marin, cu care a cântat sub titulatura de N&D. Au scos hit după hit apoi Delia s-a lansat solo în carieră.

În anul 2015 lansează albumul „Pe aripi de vânt” iar piesa care da și numele albumului a fost, timp de 21 de săptămâni, pe locul întâi în topul Media Forest. Dintre piesele care au făcut milioane de vizualizări și au devenit instant hit-uri amintim: „Gura ta”, „Cum am știut”, „Ce are ea”, „Ipotecat”, „Cine m-a făcut om mare”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button