fbpx

De ce Delia nu dorește să aibă copii? Argumentele aduse de artistă

Delia a anunțat pe rețelele sociale de ce nu face un copil. Artista a spus că sunt foarte mulți oameni pe pământ, că fac rău planetei și că din acest motiv ea nu vrea să nască. Mircea Badea a reacționat la mesajul vedetei și i-a luat apărarea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

Acesta și-a argumentat decizia spunând că oamenii fac mult rău: „Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”.

Mircea Badea a reacționat la anunțul Deliei și i-a luat apărarea, spunând că „Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii”.

„De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a spus Mircea Badea, potrivit ziare.com.

Însă Badea a criticat argumentul Deliei, spunând că atunci când decizi să ai un copil nu faci asta nici pentru țară, nici pentru planetă. „L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă, a adăugat el.

Articole asemănătoare

Back to top button