fbpx

Cristiano Ronaldo, primul om din istorie care are 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. Câți bani încasează pentru o postare

Cristiano Ronaldo, starul de la Manchester United, este obișnuit să doboare record după record, iar acum acesta se mai bucură de un succes, întrucât a devenit cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, are 400 milioane de urmăritori pe Instagram și este prima persoană care a atins această cifră.

În septembrie 2021, fotbalistul avea 237 de milioane de urmăritori și era, de asemenea, cel mai urmărit bărbat de pe rețeaua socială. În ultimele luni, însă, numărul de urmăritori a crescut fulminant, atingând de curând 400 de milioane, potrivit Daily Mail, citat de digi-world.tv.

Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo

De-a lungul timpului, Cristiano Ronaldo a făcut mai bine de 3240 de postări și are o medie de 10 milioane de aprecieri la fiecare imagine postată. Totodată, el urmărește doar 500 de utilizatori.

În topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram se numără și Kylie Jenner, care are mai bine de 308 milioane de urmăritori, dar și Lianol Messi, cu 306 milioane.

Reușita lui Cristiano Ronaldo n-a trecut neobservată, iar printre persoanele care au reacționat a fost prezentatorul Piers Morgan, care a făcut public un mesaj inedit.

„Felicitări lui Cristiano pentru că a devenit prima persoană din istorie care a adunat 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. El urmărește doar 500 de persoane, printre care mă aflu și eu”, a scris prezentatorul pe Twitter.

Cristiano Ronaldo poate cere sponsorilor apropape două milioane de euro pentru o singură postare. În iunie 2021, el încasa 1,5 milioane de euro.

Conform estimărilor, Cristiano Ronaldo a încasat doar anul trecut peste 40 de milioane de euro numai de la Instagram, mai mult decât salariul său de jucător la Manchester United, care este de 23 de milioane de euro net, fără bonusuri, potrivit Digisport.

Articole asemănătoare

Back to top button