fbpx

Cât câștigă artiștii moldoveni la concerte? Carla’s Dreams ar avea un onorariu de cel puțin 12.000 de euro

Te-ai întrebat vreodată care sunt tarifele celor mai buni artiști de peste Prut, care se bucură de succes în România? Potrivit Playtech.ro, onorariile sunt negociabile pe timp de pandemie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Carla’s Dreams

Printre cele mai mari onorarii încasează băieții de la Carla’s Dreams. Aceștia câștigă între 12.500 și 15.000 de euro, la spectacolele susținute în aer liber, mall și la petrecerile corporatiste. Alte cerințe: plata transport- 3, 9 lei românești/ kilometru, un bilet de avion, pentru distanțe de peste 300 de kilometri, diurnă și cazare.

The Motans

Cât îl privește pe solistul de la „The Motans”, el are un onorariu de 4900 – 5900 de euro, plus TVA. Alte cerințe: un bilet de avion pentru distanțe mai mari de 250 de km, 5 camere duble și 2 camere single, la hotel de minimum 3 stele. Solista Nicoleta Nucă cere 2.500 de euro, plus TVA, pentru un recital. Alte cerințe: un bilet de avion, două camere duble twin și două camere single, la hotel de minimum 3 stele, plus diurnă de 600 de lei românești  +TVA, pentru un show 45 de minute.

Irina Rimes

Cântăreața de top Irina Rimes are tarif de 5900 – 7900 de euro, plus TVA. Alte cerințe: transport 3,9 lei/ kilometru, 4 camere duble și 2 camere single, la hotel 3 stele, masa pentru 10 persoane.

Zdob și Zdub

Celebrii artiști de la „Zdob și Zdub” au tarif de 10.000 de euro, cu TVA. Alte cerințe: cazare pentru 11 persoane și masa – 330 de euro.

Pavel și Cleopatra Stratan

Iar Pavel Stratan și Cleopatra Stratan, tată și fiică, cer 5000 de euro, pentru un recital.

Citește și: Cât ar câștiga Dan Bălan pentru un concert? Suma este de 10 ori mai mare decât cea a foștilor colegi de la O-Zone

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button