fbpx

Care sunt cei mai scumpi adidași din lume în 2022

Tuturor ne place să ne cumpărăm adidași și asta pentru că acest tip de încălțări a căpătat, de-a lungul timpului, o relevanță fascinantă în ținutele noastre. Iată mai jos un top cu cei mai scumpi adidași din lume în 2022.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru mulți dintre noi, adidașii au devenit o adevărată pasiune, motiv pentru care după ce am cumpărat o pereche imediat ne gândim să ne mai luăm una pentru a ne completa colecția. Singurul impediment îl reprezintă prețul, care uneori ne face doar să visăm cu ochii deschiși, scrie libertatea.ro.

Există însă adidași de lux, creați de cele mai mari firme și marile case de modă, ale căror prețuri depășesc orice închipuire. Vorbim aici despre o „specie” de adidași care sunt vânduți pe sume exorbitante, cu multe zerouri, pe care doar oameni cu conturi grase în bancă și le permit.

Chiar dacă mulți nu ni le permitem, asta nu ne împiedică cu absolut nimic să-i admirăm așa că haideți să vedem care sunt cei mai scumpi adidași din lume în 2022. 10. Air Jordan 12 OVO (Drake Edition) – 100.000 USD.

Aici avem de-a face cu o colaborare între brandul Air Jordan și brandul OVO (n.n. – Octobers Very Own), care este deținut de rapper-ul canadian Drake. La un meci al echipei de baschet Toronto Raptors, Drake a dăruit o astfel de pereche (cu un preț de vânzare în jur de 200 de dolari) unui fan, iar acesta a reușit să o vândă pe website-ul eBay pentru 100.000 de dolari.

Astfel, acest model a devenit al doilea cel mai scump Jordan din toate timpurile.

Articole asemănătoare

Back to top button