fbpx

Beyonce a lansat primul single de pe următorul său album „Renaissance”

Artista americană Beyonce a lansat primul single, intitulat „Break My Soul”, de pe mult aşteptatul său album, „Renaissance”, informează marţi DPA/PA Media.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lansarea single-ului vine la scurt timp după anunţul de săptămâna trecută al vedetei, potrivit căruia ea va lansa cel de-al şaptelea album de studio luna viitoare, scrie Agerpres.

Melodia ritmată, de 4,38 de minute, a şasea de pe viitorul album, a fost lansată pe platforma de streaming muzical Tidal, la care soţul artistei, Jay-Z, a fost acţionar şi este disponibilă, printre altele, pe platforma Apple Music, potrivit căreia „Renaissance” va cuprinde 16 melodii.

„Renaissance” va urma albumului „Lemonade”, lansat de artistă în 2016 – însoţit de un film de 65 de minute cu acelaşi titlu -, care a ajuns pe prima poziţie în clasamentele muzicale în multe ţări.

Cântăreaţa americană în vârstă de 40 de ani a scris istorie anul trecut când a devenit cea mai recompensată artistă la premiile Grammy. Ea a câştigat patru premii din nouă nominalizări şi deţine în total 28 de astfel de trofee, cu unul mai mult decât cântăreaţa de bluegrass country Alison Krauss.

Beyonce a lansat la 19 iunie 2020, cu ocazia sărbătorii americane „Juneteenth” care marchează abolirea sclaviei, o nouă piesă, „Black Parade”.

Cântăreaţa, printre ale cărei hituri se numără piesele „Crazy in Love” şi „Single Ladies (Put a Ring on It)”, a colaborat în ultimii ani cu alţi artişti, precum Megan Thee Stallion. De asemenea, ea a produs un album cu coloana sonoră din remake-ul „The Lion King” din 2019, intitulat „The Lion King: The Gift”.

Beyonce şi Jay-Z au împreună trei copii, pe Blue Ivy, născută în ianuarie 2012 şi pe gemenii Rumi şi Sir, născuţi în iunie 2017.

Articole asemănătoare

Back to top button