fbpx

Balenele „i-au adus” 300.000 de lire sterline în vacanță. Cum a reușit un adolescent să adune suma?

Un adolescent de 12 ani din Londra a reuși să facă circa 300.000 de lire sterline în perioada vacanței de vară. El a creat o serie de opere de artă pixelate, pe care le-a vândut ca jetoane nefungibile (NFT).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Un jeton nefungibil este o unitate de date unică dintr-un registru contabil informatic denumit blockchain. Jetoanelor nefungibile le corespund fișiere de diverse formate, în funcție de natura procesului de creație: fotografii, înregistrări audio, videoclipuri.

Tânărul, pe nume Benyamin Ahmed, nu a avut niciodată un cont bancar. Așadar, el a decis că își va păstra banii în ethereum, criptomoneda prin intermediul căreia au avut loc tranzacțiile. Anterior adolescentul a mai vândut o colecție de NFT, care însă nu a avut asemenea succes, iar acum lucrează la a treia.

Tatăl lui este de meserie dezvoltator software. Bărbatul lucrează în domeniul finanțelor și i-a încurajat pe cei doi feciori ai săi, încă de la 5 și 6 ani, să învețe să codeze, transmite Digi24, citând BBC. „A fost mai degrabă un exercițiu distractiv dar mi-am dat seama destul de rapid că ei erau foarte receptivi și foarte buni”, povestește părintele.

Actualmente frații dedică aproximativ 30 de minute zilnic exercițiilor. Aceștia nu fac pauze nici măcar în vacanțe, dar nici nu sunt forțați să scrie coduri.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button